" />

Prajitura cu ciocolata din doua ingrediente!

negresa

Ai nevoie de:

250 g crema de ciocolata
4 oua mari

Ce trebuie sa faci:

Ouale se bat cu mixerul, pe viteza cea mai mare, pana cand isi tripleaza volumul. Acest pas este foarte important si nu trebuie scurtat. Altfel, prajitura nu va avea textura potrivita si se va simti gustul de ou.

Crema de ciocolata se pune intr-un bol si se topeste usor la cuptorul cu microunde sau la bain marie. Trebuie doar sa se inmoaie putin.

in bolul cu ciocolata se adauga o treime din ouale batute si se omogenizeaza foarte bine, pana cand nu se mai vad urmele de ou. Se adauga inca o treime din ouale batute si se omogenizeaza din nou. Se adauga si restul de ou, amestecand din nou foarte bine.

Compozitia se pune intr-o tava putin adanca pe hartie de copt. Se pune in cuptor la foc mic, aproximativ 20 de minute sau pana cand se intareste suficient astfel incat varful de cutit introdus in prajitura sa iasa curat.

Joaca-te cu noi ! legume