" />

Reteta de Craciun: Fursecuri cu nas de ren

fursecuri

 Ai nevoie de:

390 grame faina
1 praf de sare
340 grame unt
100 grame zahar pudra
1 fiola esenta de vanilie

Pentru glazura

150 grame ciocolata cu lapte
cateva linguri de lapte
bomboane rosii

Ce trebuie sa faci:

Amesteci intr-un bol faina si sarea, iar in altul mixezi untul cu zaharul pudra. Pui esenta de vanilie, adaugi faina si framanti un aluat nelipicios. Il invelesti in folie alimentara si-l dai la congelator 20 de minute si inca 40 de minute la frigider.

Intinzi aluatul, apoi decupezi cu formele preferate. Tapetezi o tava, pui fursecurile si o dai la frigider 20 de minute. Bagi tava in cuptorul preincalzit 10 minute, le scoti, le lasi la racit, dupa care le decorezi cu glazura si bomboane.

Pentru glazura, topesti ciocolata pe baie de aburi si o amesteci cu laptele.

Joaca-te cu noi ! legume