" />

Rețetă haioasă: Plăcintă de PEȘTE cu… pește

peste

Cel mai trăznit manual de gătit pentru copii

Retete exotice cu peste si fructe de mare „pe gustul românilor”

Ai nevoie de:
aluat pentru foietaj
1 ceapa
1 conserva ton in suc propriu
ciuperci din conserva
ulei
sare si piper

Multe povești culinare savuroase în cartea Plăcerile păcătoase ale gastronomiei de Aurora Nicolau, apărută la Editura Integral.

Ce trebuie sa faci: Ceapa si ciupercile se calesc in putin ulei si, dupa ce amestecul s-a racit, se adauga ciupercile, sarea si piperul. Cu aceasta mixtura, umplem placintele. Se intinde aluatul, sa fie rotund, apoi se pune pe mijloc o parte din umplutura. De ambele parti ale amestecului, se taie aluatul. Capetele se impaturesc, iar franjurii de coca se impletesc. La final, pui o boaba de piper in loc de ochi si bagi placintele-peste la cuptor.

Multe rețete vechi interesante găsiți în cărțile din Colecția Bucătărescu!

Pachete de cărți de bucate la prețuri speciale!

Dar și AICI!

OFERTĂ SPECIALĂ!

Pachet cărți Bucătărescu I numai 70 lei – 7 titluri!

1. Matache Măcelaru ‒ Rețete cu dichis de altădată;

2. Reţete vechi româneşti reinventate;

3. Retete vegetariene cu „gust” de carne;

4. Retete la gratar „altfel”;

5. Retete exotice cu peste si fructe de mare „pe gustul românilor”;

6. Rețete de Paște reinterpretate;

7. Alfabetul mâncării sănătoase

Pachet cărți Bucătărescu II  numai 70 lei – 7 titluri!

1. Cel mai trăznit manual de gătit pentru copii;

2. Confesiunile unui bucătar fericit;

3. Terapia culinară cu bere;

4. Marea carte a murăturilor;

5. Cartea de bucate de Post;

6. Rețete de suflet – Cele mai gustoase bucate gătite în mânăstirile românești;

7. Pomana porcului și alte secrete ale bucătăriei de Crăciun

Joaca-te cu noi ! legume