" />

Rețeta remediului ANTI-GRIPAL 100% natural / O CONTROVERSĂ imensă!

usturoi

În plin sezon de gripă, clasică sau provocată de coronavirus, Olivia Steer susține ca are rețeta remediului natural. Leacul 100% natural propus de soția lui Andi Moisescu are în compoziție și produse chinezești.
Olivia Steer menționează că, în principal, compoziția leacului este aceeași ca cea promovată și anul anterior, modificarea de bază fiind proveniența ingredientelor din China, scrie ortodoxia.ro.

Rețeta naturistă a remediului antigripal
Iată ce presupune rețeta Oliviei Steer:

„1/4 cană de usturoi pisat, musai chinezesc
1/4 cană ceapă, tocată chinezeşte
1/4 cană ardei iute, tocat chinezeşte
1/4 cană ghimbir ras
3 linguri de hrean ras chinezește
1 lingură cuișoare pisate
750 ml oțet organic de mere
Se așază totul într-un borcan de 1,5 litri. Se completează cu oțet și se lasă la infuzat peste noapte. Se iau două-trei-patru linguri, la fiecare masă”, arată Olivia Steer.
De remarcat că mai mulți specialiști, în frunte cu Raed Arafat și Monica Pop au respins această idee încă din 2019 (când Olivia Steer a prezentat o variantă asemănătoare de „vaccin antigripal naturist”), demontând-o pe baze științifice: „

Sunt declarațiiiresponsabile, nu se bazează pe nimic ştiinţific când vii şi recomanzi usturoi şi ceapă pentru prevenirea gripei. Da, sunt alimente care sunt sănătoase, dar asta nu înseamnă că previn gripa, cum previne vaccinul”, a spus Arafat, la un post TV.
„Vaccinul duce la crearea unor anticorpi care combat virusul când intră în corpul uman. Usturoiul şi ceapa nu fac aşa ceva. Şi dacă cineva pretinde că ele fac aşa ceva, trebuie să probeze acest lucru ştiinţific. Nu e suficient să fii o persoană cunoscută public şi înseamnă că orice zici, e corect. Deci, trebuie să ai probe, trebuie să ai justificări, trebuie să ai argument. În momentul în care nu se mai vaccinează oamenii şi în momentul în care majoritatea populaţiei nu se mai vaccinează, atunci încep să apară epidemiile grave şi încep să apară decesele într-un număr foarte mare. Vaccinurile, până acum, au salvat sute de mii de vieţi şi au prevenit milioane de îmbolnăviri, de foarte multe boli”, explică acesta.
Specialițtii chinezi recomandă mai nou pentru tratarea coronavirusului vitamina C injectată intravenos!

Joaca-te cu noi ! legume