" />

Retetele lui Angie: Acadele din pandispan

cake pop 1

Stii cum sa organizezi o petrecere surpriza pentru cineva special? Iata o reteta simpla si spectaculoasa: cake pops, bilute de pandispan acoperite cu ciocolata.

Ai nevoie de:
1 pandispan
250 grame gem de caise
100 grame ciocolata alba
un albus
150 grame zahar pudra
2 picaturi lamaie
decoratiuni

cake pops 2

Ce trebuie sa faci:
Faramiteaza pandispanul cu mainile, intr-un castron, si adauga gemul.
Formeaza apoi bilute de aceeasi marime si pune-le in congelator pentru 15 mintue.
Glazura se prepara amestecand albusul de ou, racit bine, cu zaharul pudra.
Ciocolata alba se topeste la microunde.
Inmoaie betele de inghetata in ciocolata, infige-le in bilutele de pandispan si pune-le la frigider.
La final, se inmoie acadeaua in glazura si se decoreaza.

Joaca-te cu noi ! legume