" />

Retetele lui Angie: Salata caprese la borcan

caprese 3

Pentru astazi, Angie pregateste ceva delicios: un fel de mancare italian, salata caprese la borcan! Este o reteta jucausa si fresh care ii place foarte mult lui Federico… “O pregatesc special pentru el, ador carisma lui, in special atunci cand canta Luz Camera Action”, spune Angie. Poti incerca si tu aceasta salata, mai ales daca esti fan Federico!

Ai nevoie de:
2 rosii
2 bucati mozzarella
lapte
sare
pesto (vezi aici reteta)
paine pentru crutoane
fistic maruntit

caprese 2

Ce trebuie sa faci:
Mai intai trebuie curatate de pielita rosiile. Dupa cum a dezvaluit Olga, prietena lui Angie, trebuie sa cufunzi rosiile in apa clocotita pentru 30 de secunde, apoi in apa ca gheata pentru 1 minute. Pielita se va lua apoi foarte usor.
Taie rosiile in cubulete, scoate semintele, si lasa-le la scurs.
Intre timp, taie branza mozzarella in bucati si cu 2-3 linguri de lapte, amesteca pana vei obtine o consistenta cremoasa.
Pune rosiile in trei borcanele. Adauga crema de branza si, la final, pesto. Lasa la frigider pentru 1 ora.
Inainte de servire, decoreaza cu frunze de busuioc, fistic maruntit si crutoane de paine prajita.

caprese

Joaca-te cu noi ! legume