" />

Retetele lui Angie: Tort sarlota cu fructe de padure

sarlota agnie 2

Pentru ca se apropie ziua Violettei, Angie a pregatit un tort de senzatie! Aceasta a gasit o reteta in carnetelul Olgai: un tort sarlota cu capsune si violete de zahar! Poti incerca si tu reteta.

Ai nevoie de:
150 grame de branza de casa
130 grame iaurt natural
40 grame miere
230 grame capsune
1 blat de tort
1 lingura zahar granulat
1 lingura zahar pudra
200 ml frisca
flori de zahar
piscoturi

sarlota angie
Ce trebuie sa faci:

Amesteci, intr-un castron, branza, iaurtul si mierea si pune compozitia la frigider pentru 2 ore.
Pastreza cateva capsune pentru decorare, iar restul taie-le in jumatate si paseaza-le in blender cu o lingura de zahar.
Taie blatul in doua: pe primul blat, pune crema de branza, capsune, acopera cu al doilea blat si pune totul la frigider.

La final, acopera totul cu frisca, decoreaza cu capsune si flori de zahar si inconjoara tortul cu un gard de piscoturi, pe care le legi cu o fundita.

Joaca-te cu noi ! legume