" />

Romanca Oana Gregory, in rol principal in serialul Disney “Crash & Bernstein”

oana gregory

Serialul “Crash & Bernstein”, cu actrita romana Oana Gregory in rolul principal, va avea premiera sambata, de la ora 8.30, la televiziunea Disney Channel.

Serialul, difuzat in fiecare sambata, la ora 8.30, urmareste povestea lui Wyatt, un baiat in varsta de 12 ani, care locuieste cu mama si cele trei surori ale sale si care tanjeste sa aiba un frate cu care ar putea face lucruri baietesti. Dorinta lui devine realitate atunci cand o marioneta, numita Crash, prinde viata.

Actrita romana Oana Gregory interpreteaza rolul Amandei Bernstein, sora mai mare, in varsta de 16 ani, a lui Wyatt.

Nascuta in Negresti-Oas, Oana s-a mutat la Los Angeles, California, impeuna cu familia sa, pentru a urma o cariera in actorie. A primit primul rol important in 2010, in filmul independent “Spork”, o comedie muzicala ce a primit trei premii la diferite festivaluri de film si nominalizari la premiile CineKid si din partea British Film Institute.

oana-gregory-666818l

Pe micile ecrane, Oana a avut roluri in serialele Disney “Copiii Bionici” si “Batausii Wasabi”, iar vocea sa a fost folosita in serialul animat “Olivia”, care are la baza seria omonima de carti pentru copii.

In prezent, Oana locuieste in Los Angeles impreuna cu familia sa, fratele mai mare, Dorel, si catelul Mickey din rasa Teacup Yorkie, numit astfel dupa Mickey Mouse, pe care tanara actrita l-a primit in dar de la parintii sai cand a primit rolul din “Crash & Bernstein”.

 

Joaca-te cu noi ! legume