" />

“LEON” (Jorge Blanco) s-a casatorit! Cine e SOTIA lui in viata reala?

jorge iubita 1

UPDATE: Jorge si Stephie s-au casatorit! Au aparut cu verighete pe mana la un eveniment de la Hollywood!

Desi multi fani ai serialului Violetta s-ar astepta ca Jorge Blanco (interpretul lui Leon) sa fie si in viata reala iubitul Martinei Stoessel, ei bine, adevarul este altul.

Jorge Blanco este, din 2007, iubitul actritei mexicane Stephie Camarena. Amandoi au participat la emisiunea High School Musical: La Selección, acolo unde s-au si indragostit unul de altul.

Iata ce declara Jorge Blanco, Leon din Violetta: “Sunt foarte indragostit de iubita mea. Ea este actrita pentru Disney Channel, dar nu jucam in aceleasi productii. Ea lucreaza, ca si mine, in Argentina, asa ca suntem tot timpul impreuna. Ne place sa incercam lucruri noi, intotdeauna cautam un motiv sa iesim la un film, la cinematograf, sau sa facem un picnic in parc”.

Fanii se intreaba daca Stephie nu este geloasa pe Martina, avand in vedere scenele romantice dintre Leon si Violetta. “Nu este geloasa deloc. Intelege perfect ca sunt dedicat aceste meserii. Este o slujba pe care mi-am propus sa o fac foarte bine”.

Care este cel mai romantic lucru pe care Jorge Blanco l-a facut pentru iubita sa din viata reala?

“Eram in Mexico City. Am adunat flori din tot orasul, apoi am luat-o pe Stephie cu masina si am dus-o, legata la ochi, in parc. Cand am ajuns, i-am luat baticul de la ochi si i-am cantat un cantec la chitara”.

Se pare ca Jorge este chiar mai romantic decat Leon din serialul Violetta, nu credeti?

 

jorge iubita 2 jorge iubita 3 jorge iubita 4 jorge iubita 5 jorge iubita 6 jorge iubita 7 jorge iubita 8 jorge iubita 9 jorge iubita 10 jorge iubita 11 jorge iubita 12 jorge iubita 13

Joaca-te cu noi ! legume