" />

SALAM de BISCUIȚI cu frișcă – rețeta simplă

salam biscuiti

Poți face salam de biscuiți în mai multe feluri; poți sfărâma biscuiții și amesteca cu crema favorită de ciocolată sau poți să faci un  turnuleț haios…

Ai nevoie de:
10-12 biscuiti
1/2 cana lapte
200 ml smantana rece
2 linguri zahar

Pentru glazura de ciocolata: 125 ml smantana
125 grame ciocolata neagra
migdale

Cel mai trăznit manual de gătit pentru copii

Confesiunile unui bucătar fericit

Ce trebuie sa faci: Intr-un mixer, freaca smantana cu zaharul pana iese o frisca ferma. Inmoaie biscutii in lapte pentru o secunda, unge-i cu frisca apoi formeaza un turnulet. Cu o spatula, inveleste salamul in frisca, apoi pune-l la frigider.

Cand e timpul de servit, pune la fiert smantana, iar cand aceasta s-a incalzit, ia-o de pe foc si adauga ciocolata maruntita. Pune salamul de biscuiti pe o farfurie, apoi acopera-l cu ciocolata si presara migdale maruntite. Mai lasa prajitura un pic la frigider.

Multe rețete vechi interesante găsiți în cărțile din Colecția Bucătărescu!

Pachete de cărți de bucate la prețuri speciale!

Dar și AICI!

OFERTĂ SPECIALĂ!

Pachet cărți Bucătărescu I numai 70 lei – 7 titluri!

1. Matache Măcelaru ‒ Rețete cu dichis de altădată;

2. Reţete vechi româneşti reinventate;

3. Retete vegetariene cu „gust” de carne;

4. Retete la gratar „altfel”;

5. Retete exotice cu peste si fructe de mare „pe gustul românilor”;

6. Rețete de Paște reinterpretate;

7. Alfabetul mâncării sănătoase

Pachet cărți Bucătărescu II  numai 70 lei – 7 titluri!

1. Cel mai trăznit manual de gătit pentru copii;

2. Confesiunile unui bucătar fericit;

3. Terapia culinară cu bere;

4. Marea carte a murăturilor;

5. Cartea de bucate de Post;

6. Rețete de suflet – Cele mai gustoase bucate gătite în mânăstirile românești;

7. Pomana porcului și alte secrete ale bucătăriei de Crăciun

Joaca-te cu noi ! legume