" />

Scoala de frumusete a printesele Disney: Martina Stoessel

tini 1

Martina „Tini” s-a nascut pe 21 martie 1997, in Argentina, si a inceput pregatirea artistica de la o varsta frageda, luand lectii de pian, actorie, canto si dans.

La 14 ani, a debutat in televiziune, cu rolul principal din serialul fenomen „Violetta”, fiind desemnata cea mai buna noua actrita la Kids’ Choice Awards Argentina si primind o nominalizare la varianta americana a premiilor, la categoria “artista latina favorita”.

Dupa incheierea serialului si a turneului mondial “Violetta Live”, Tini lucreaza la cariera solo alaturi de casa de productie Hollywood Records si are in plan lansarea unui parfum si a unei linii vestimentare care-i poarta numele. De asemenea, are rolul principal intr-un film de lung metraj care va fi lansat in vara lui 2016.

tini 1 (1)

Stilul vestimentar: „In aceasta perioada, imi place sa port blugi, leggings si tricouri cu influente rock. Spre deosebire de personajul meu, Violetta, a carei garderoba este romantica si delicata, am un stil cu pronuntate influente rock. Ador pantofii cu toc inalt. Sunt obsedata de ei. Sincera sa fiu, nu cred ca as putea trai fara pantofi cu toc!”.

Shopping Tip: “Imi place la nebunie sa merg la shopping. Dar nu singura. De cele mai multe ori merg la shopping cu mama mea, care este “vinovata” pentru acest hobby al meu! imi da cele mai bune sfaturi in materie de stil si imi spune sincer ce mi se potriveste si ce nu”.

Secretele de make up: “In viata de zi cu zi, folosesc fond de ten, fard bej, dermatograf sau eye liner si mascara. Imi, plac, in general, rujurile mate, apropiate de culoarea buzelor mele. Am intotdeauna in poseta produse de machiaj si parfumul preferat”.

tini 1 (2)

Joaca-te cu noi ! legume