" />

SIMONA si racheta ei magica / Fragment din carte in exclusivitate

Coperta%20Simona-230x350

Simona, fetița blondă cu ochi albaștri, călătorește alături de prietenii ei, Marele Mustăcios și Iepurașul Iliuță, prin Regatul Drăgălașilor, se luptă cu toți Nesuferiții și, desigur, cucerește terenul de tenis și salvează lumea întreagă… Cartea e disponibila AICI: http://eintegral.ro/simona-si-racheta-ei-magica

Iată un fragment din carte:

Capitolul 1 (în care nimeni nu înţelege ce legătură are o jucătoare de tenis cu nişte pluşuri cu ochi coloraţi)

Coperta%20Simona-230x350Pe mica planetă a Drăgălaşilor de pluş, situată chiar în interiorul celui mai pufos nor, era zarvă mare. Toţi drăgălaşii priveau cu ochii lor mari şi coloraţi la ecranul uriaş din centrul ţinutului ultimele momente din meciul Simonei.

“Set, ghem şi meci!! ţipă emoţionată reporteriţa de pluş Vuvuzela, începând să danseze frenetic în cabina ei de transmisiuni sportive. “Drăgălaşi şi drăgălaşe, victoria Simonei de azi e uriaşă, e mai mare decât cea mai mare gogoaşă ! E cel mai important turneu câştigat de ea! Yupii! N-am mai fost aşa de fericită din ziua în care mi-au apărut steluţe colorate pe blăniţă!”.

Nimeni nu o mai asculta, căci toţi erau curioşi să o vadă pe ecran pe Simona, dând primele declaraţii după meciul de tenis câştigat.

– Uau, victoria de astăzi este incredibilă, le mulţumesc mult tuturor celor care mă susţin la fiecare meci… şi la antrenamente! N-o să uit niciodată această victorie! Şi, dublu uau, trofeul acesta este foarte greu! spune Simona încercând să ridice cupa aurită deasupra capului.

– Se preface, se preface, chiţăie fericite veveriele de pluş Vanilia şi Scorţişoară. De fapt, nu numai că poate să-l ridice deasupra capului, dar ar putea să-l arunce, cu doar două degete şi să-l lanseze direct pe Calea Lactee! Uite, aşa, spune Vanilia, aruncând-o pe pufoasa de Scorţişoară direct în capul regelui planetei Drăgălaşilor, Marele Mustăcios.

– Ooo, iertare, mărite Mustăcios! strigă Vanilia şi se ascunde sub un norişor roz, trăgând-o după ea, de coada zbârlită, pe sora ei, Scorţişoară.

– Tăcere! spune cu o voce groasă Marele Mustăcios. Ei bine, a câştigat din nou?

– Da, mustăţimea voastră! îi răspunde iepurele de pluş Iliuţă Antrenorul, plecându-şi cu respect urechile pufoase.

– Bine! Bravo ei, sunt foarte mândru de ea, şopteşte Marele Mustăcios. Din toţi sportivii pe care îi cunoscuse, Simona era favorita lui.

Îşi aducea şi acum aminte ziua în care micuţa cu ochi albaştri şi zâmbet larg apăruse timidă la primul antrenament.

Joaca-te cu noi ! legume