" />

Sirenele din Insula Mako – poze, actori si informatii

sirene 5

Sirenele din Insula Mako / Mako Mermaids este un serial australian pentru copii si adolescenti si continuarea serialului H2O: Just Add Water.  Practic, actiunea s-ar desfasura in aceeasi zona, dar cu personaje, noi, diferite, si o poveste mai interesanta. De data aceasta, pe insula Mako ajunge un baiat, Zac, care atinge bazinul magic in timpul lunii pline si se transforma in sirena, capatand in acelasi timp abilitati supranaturale de a controla apa.
El trezeste interesul a trei fete, la randul lor creaturi magice, a caror menire este sa protejeze insula si sa aiba grija ca niciun om sa nu ii descopere secretele. Cand vad ca Zac devine sirena, fetele fac un schimb de roluri si experimenteaza avantajele de a fi om, incercarile lor ducand la tot felul de intamplari amuzante.

Serialul “Mako Mermaids” s-a lansat in anul 2013 si ii are pe Lucy Fry, Amy Ruffle, Ivy Latimer si Chai Romruen in rolurile principale.

Personaje si actori:

    Mimmi (Allie Bertram)
    Ondina (Isabel Durant)
    Zac Blakely (Chai Romruen)
    Lyla (Lucy Fry)
    Nixie (Ivy Latimer)
    Sirena (Amy Ruffle)
    Cam (Dominic Deutscher)
    Evie (Gemma Forsyth)
    Rita Santos (Kerith Atkinson)
    David (Rowan Hills)
    Carly (Brooke Nicole Lee)

– In H2O: Just Add Water, sirenele avea cristale sau pandantive, dar in Sirenele din Insula Mako, sirenele au inelul Lunii in forma unei cozi.
– Dom Deutscher (Cam) a jucat intr-un episod din H2O: Just Add Water, fiind unul dintre baietii care se indragostesc de Cleo datorii vocii ei hipnotizante.
– Inca nu se stie cum au ajuns pe insula Mako sirenele
– Bazinul magic este complet diferit de cel din H2O.
– Chai (interpretul lui Zac) este nascut in Thailanda si e fost sportiv de performanta.

 

Joaca-te cu noi ! legume