" />

Tortuleț din inele de CEAPĂ

onion

 Ai nevoie de:

4-6 cepe mari

1 cana lapte

3 oua, batute

sare

2 cani pesmet

ulei

 Ce trebuie sa faci:

Taie cepele in inele si inmoaie-le intr-o compozitie din lapte, oua si sare pentru 30 de minute. Da-le apoi prin pesmet si prajeste-le in ulei. Preseaza inelele de ceapa intr-o tava, apoi pune-le la cuptor pentru 10 minute. Se servesc cu sos.

Sos pentru inele de ceapa

Se amesteca urmatoarele ingrediente:

½ cana maioneza

2 lingurite ketchup

½ lingurita paprika

Sare

Piper

oregano

OFERTĂ SPECIALĂ!

Pachet cărți Bucătărescu I numai 70 lei – 7 titluri!

1. Matache Măcelaru ‒ Rețete cu dichis de altădată;

2. Reţete vechi româneşti reinventate;

3. Retete vegetariene cu „gust” de carne;

4. Retete la gratar „altfel”;

5. Retete exotice cu peste si fructe de mare „pe gustul românilor”;

6. Rețete de Paște reinterpretate;

7. Alfabetul mâncării sănătoase

Pachet cărți Bucătărescu II  numai 70 lei – 7 titluri!

1. Cel mai trăznit manual de gătit pentru copii;

2. Confesiunile unui bucătar fericit;

3. Terapia culinară cu bere;

4. Marea carte a murăturilor;

5. Cartea de bucate de Post;

6. Rețete de suflet – Cele mai gustoase bucate gătite în mânăstirile românești;

7. Pomana porcului și alte secrete ale bucătăriei de Crăciun

Rețete vechi românești în cartea BUCĂTĂRIA BALKANIEI disponibilă AICI. Puteți comanda CĂRȚI cu aceeași tematică AICIwww.eintegral.ro

Joaca-te cu noi ! legume