" />

Transformarea lui Cleo din serialul “H2O”, la 8 ani de la incheierea filmarilor

cleo 1

Emma, Cleo si Rikki sunt trei fete care devin prietene inseparabile dupa ce raman blocate pe insula Mako, unde capata abilitatati de a controla apa, dar si de a se transforma in sirene atunci cand sunt atinse chiar si de cel mai mic strop de apa.

Ei bine, datorita acestui serial care a marcat o generatie, actritele Claire Holt, Phoebe Tonkin si Cariba Heine au devenit vedete peste noapte si, o parte dintre ele, au ajuns chiar sa cucereasca showbiz-ul american.

Asa cum probabil stii deja, cariera lui Claire Holt, cea care juca rolul Emmei Gilbert, a luat avant dupa aparitia in serialele “The Vampire Diaries” si “The Originals”, in rolul Rebekahai. Ea a mai jucat insa si in “Mean Girls 2”, “Pretty Little Liars” sau “Blue Like Jazz”.  

cleo 2

De cealalta parte, cea mai iubita dintre sirene, Phoebe Tonkin, a reusit la randul ei sa cucereasca America si si-a facut debutul cu rolul unei vrajitoare rasfatate serialul “The secret circle”. Vazandu-i abilitatile producatorii au propus-o pentru cateva aparitii in “The Vampire Diaries” si apoi au transformat-o intr-o prezenta constanta a serialului “The Originals”.

cleo 4

Acolo, Phoebe joaca rolul lui Haley, o femeie-varcolac care are legaturi apropiate cu primii vampiri ai lumii, si care trece printr-o serie de situatii misterioase, nebanuite si pline de mister in New Orleans.

Joaca-te cu noi ! legume