" />

Uitați de chipsuri! CARTOFI Hasselback delicioși

a--

Matache Măcelaru ‒ Rețete cu dichis de altădată

Reţete vechi româneşti reinventate

Retete vegetariene cu „gust” de carne

Ai nevoie de:

cartofi
2 linguri de ulei de masline
unt
sare
piper

Ce trebuie sa faci: Cartofii se spala si si se feliaza fin, dar nu de tot. Se stropesc cu ulei de masline, se ung cu unt, se sareaza si se pipereaza. Se pun apoi la cuptor pentru 40-60 de minute sau pana devin crocanti.

OPȚIONAL! Între crestături, ăuteți pune feliuțe subțiri de kaizer sau orice altă șunculiță. Rezultatuș va fi un plus uriaș de savoare!!!

Rețete asemănătoare găsiți în cărțile din Colecția BUCĂTĂRESCU:

OFERTĂ SPECIALĂ!

Pachet cărți Bucătărescu I numai 70 lei – 7 titluri!

1. Matache Măcelaru ‒ Rețete cu dichis de altădată;

2. Reţete vechi româneşti reinventate;

3. Retete vegetariene cu „gust” de carne;

4. Retete la gratar „altfel”;

5. Retete exotice cu peste si fructe de mare „pe gustul românilor”;

6. Rețete de Paște reinterpretate;

7. Alfabetul mâncării sănătoase

Pachet cărți Bucătărescu II  numai 70 lei – 7 titluri!

1. Cel mai trăznit manual de gătit pentru copii;

2. Confesiunile unui bucătar fericit;

3. Terapia culinară cu bere;

4. Marea carte a murăturilor;

5. Cartea de bucate de Post;

6. Rețete de suflet – Cele mai gustoase bucate gătite în mânăstirile românești;

7. Pomana porcului și alte secrete ale bucătăriei de Crăciun

Rețete vechi românești în cartea BUCĂTĂRIA BALKANIEI disponibilă AICI. Puteți comanda CĂRȚI cu aceeași tematică AICIwww.eintegral.ro

Joaca-te cu noi ! legume