" />

VIDEO: Prințul William doarme pe el la un eveniment oficial, după două nopți cu bebelușul acasă

printul-William-doarme-pe-el

Nu e ușor să ai un copil mic, iar Prințul William, deși un tătic cu experiență, știe bine asta. La un eveniment public la care a participat miercuri seară, alături de fratele său, Prințul Harry, și Meghan Markle, prințul a fost filmat dormind pe el.

VIDEO:https://www.youtube.com/watch?v=Tzvh46bqDcY

Din înregistrare se vede clar cum prințul, tată a trei copii, face eforturi vizibile pentru a nu ațipi. Capul stă să îi cadă, iar ochii sunt abia deschiși. De înțeles dacă luăm în considerare faptul că mezinul său, al cărui nume încă nu a fost făcut public, abia a ajuns acasă, luni seară.

Și chiar dacă prințul a spus că cel mic e cuminte și că doarme bine, să nu uităm că e vorba, totuși, de un bebeluș de câteva zile. Oricât de cuminte ar fi, tot plânge, pentru că deocamdată cam atât știe să facă.

Întregul regat britanic și nu numai așteaptă joi cu sufletul la gură să afle numele micului prinț, al cincilea în ordinea succesiunii la tron. Venirea sa pe lume a făcut ca prințul Harry să alunece pe poziția a șasea în ordinea succesiunii la tron.

Pariurile în ceea ce privește numele bebelușului regal sunt în toi. În continuare favorit este Arthur, însă vine din spate puternic Alexander.

Joaca-te cu noi ! legume