Rețetele simple, făcute ca în cuhnia bunicii de la țară, se dovedesc, adesea, mai gustoase decât cele elaborate, complicate, din marile restaurante!
Reţete vechi româneşti reinventate
Retete vegetariene cu „gust” de carne
Ai nevoie de:
cartofi taiati in felii groase
3 catei de usturoi
crengute de rozmarin proaspat
ulei de masline
sare
piper
OFERTĂ SPECIALĂ!
Pachet cărți Bucătărescu I numai 70 lei – 7 titluri!
1. Matache Măcelaru ‒ Rețete cu dichis de altădată;
2. Reţete vechi româneşti reinventate;
3. Retete vegetariene cu „gust” de carne;
5. Retete exotice cu peste si fructe de mare „pe gustul românilor”;
6. Rețete de Paște reinterpretate;
7. Alfabetul mâncării sănătoase
Ce trebuie sa faci:
Tot ce trebuie sa faci este sa tai cartofii in felii grosute si sa ii pui in cuptorul gata incins pentru doar zece minute. Cat timp acestia se inmoaie in cuptor, poti pregati sosul cu arome: amesteci trei catei de usturoi maruntiti cu crengute de rozmarin proaspat, ulei de masline din belsug si piper.
Adauga toate aceste ingrediente intr-o punga care se inchide ermetic, apoi pune si cartofii in interiorul pungii. Agita punga cateva minute pentru a se marina.
Scoate cartofii din punga si pune-i intr-o tava deja pusa la cuptor (tapetata cu hartie de copt); baga la cuptor pentru alte 15 minute sau pana cand sunt gata.
Pachet cărți Bucătărescu II numai 70 lei – 7 titluri!
1. Cel mai trăznit manual de gătit pentru copii;
2. Confesiunile unui bucătar fericit;
6. Rețete de suflet – Cele mai gustoase bucate gătite în mânăstirile românești;
7. Pomana porcului și alte secrete ale bucătăriei de Crăciun