" />

Cum să faci PRĂJITURA cu ANANAS fără COACERE

praji

Ai nevoie de:
120 grame unt topit;
500 grame biscuiti sfaramati
500 grame zahar pudra
2 oua
250 grame unt
3 banane feliate
2 conserve de ananas, fara sirop
5 linguri de frisca
cirese glasate si nuci tocate pentru decor

OFERTĂ SPECIALĂ!

Pachet cărți Bucătărescu I numai 70 lei – 7 titluri!

1. Matache Măcelaru ‒ Rețete cu dichis de altădată;

2. Reţete vechi româneşti reinventate;

3. Retete vegetariene cu „gust” de carne;

4. Retete la gratar „altfel”;

5. Retete exotice cu peste si fructe de mare „pe gustul românilor”;

6. Rețete de Paște reinterpretate;

7. Alfabetul mâncării sănătoase

Ce trebuie sa faci:

Amesteca biscuitii sfaramati si untul topit, pentru a obtine crusta prajiturii. Pune mixul obtinut intr-o tava rotunda. Apoi, bate ouale cu zaharul si untul ramas, pana cand obtii un amestec cremos. Pune-l pe acesta peste crusta din tava si adauga feliile de banane si bucatile de ananas. Orneaza cu un strat subtire de frisca si cu nuci si cirese sau cu orice alte elemente preferi.

Lasa prajitura cu banane la frigider peste noapte, pentru ca toate aromele sa se intrepatrunda si crusta sa se solidifice. A doua zi, feliaz-o si savureaz-o pe deplin.

Pachet cărți Bucătărescu II  numai 70 lei – 7 titluri!

1. Cel mai trăznit manual de gătit pentru copii;

2. Confesiunile unui bucătar fericit;

3. Terapia culinară cu bere;

4. Marea carte a murăturilor;

5. Cartea de bucate de Post;

6. Rețete de suflet – Cele mai gustoase bucate gătite în mânăstirile românești;

7. Pomana porcului și alte secrete ale bucătăriei de Crăciun

Rețete vechi românești în cartea BUCĂTĂRIA BALKANIEI disponibilă AICI. Puteți comanda CĂRȚI cu aceeași tematică AICIwww.eintegral.ro

Joaca-te cu noi ! legume