" />

NEGRESĂ delicioasă, gata în 6 minute!

negresa

Ingrediente:

2 cani de faina
o cana de zahar
125 gr unt
1 plic praf de copt
2 oua
jumatate de cana de cacao
180 g ciocolata neagra
o cana de lapte

Iată cum bustul impresionant al lui Dolly Parton, sufletul ei mare și oița clonată au influențat benefic dezvoltarea vaccinului Moderna anti-Covid: https://comentator.ro/fusion/660-dolly-parton-de-la-jolene-la-vaccine

Draga Olteanu mi-a explicat cândva ce fel de brânză trebuie folosită pentru cea mai bună rețetă de plăcintă: https://www.comentator.ro/fusion/654-balada-culinara-pentru-draga-olteanu

Măcar în weekend să ne bucurăm de viață ca pe vremurihttps://www.comentator.ro/fusion/624-sambata-dulce-cu-clatite-ana-lugojana

Standardele aberante din showbiz impun standardul slăbănoagelor fără forme dar nu toată lumea este de acord: https://www.comentator.ro/fusion/645-vedete-care-fac-foamea-si-farmecul-modelelor-xxl

Mod de preparare:

Se combina toate ingredientele uscate, apoi ouale, laptele si untul. Se amesteca foarte bine, iar compozitia obtinuta se baga in cuptorul cu microunde pentru 6 minute. Dupa ce s-a racit putin, se toarna peste prajitura ciocolata neagra topita la bain-marie. Se tine la frigider cateva minute inainte de servire.

Povestea și rețetele cârnaților inventați în fugă de haiduci: https://www.comentator.ro/fusion/808-povestea-si-reteta-carnatilor-de-plescoi

Mititeii de poveste – rețetele vechi autentice și alte detalii istorice savuroase: https://www.comentator.ro/fusion/883-adevarata-poveste-a-mititeilor-si-retetele-de-mici-de-odinioara-galerie-foto

Sarmalele alea bune, ca-n Sanda Marin: https://www.comentator.ro/fusion/852-sarmale-reteta-sanda-marin-galerie-foto

Borșul rămâne o licoare magică: https://www.comentator.ro/fusion/907-13-retete-de-bors-din-gastronomia-veche-sentimentul-romanesc-al-fiintei-culinare-ep-4-galerie-foto

Budincile de altădată: https://www.comentator.ro/fusion/924-7-feluri-de-budinca-retete-vechi-si-galerie-foto

Poporul român – un mare iubitor de brânză: https://www.comentator.ro/fusion/921-un-popor-mare-iubitor-de-branza-sentimentul-romanesc-al-fiintei-culinare-ep-5-galerie-foto

Toate rețetele mari de clătite: https://www.comentator.ro/fusion/890-totul-despre-clatite-mica-enciclopedie-dulce-sarata-insotita-de-galerie-foto

Când hrana ajunge Rugăciune, la mânăstiri se fac cozonaci cu Har, după rețeta Maicii Sofronia: https://www.comentator.ro/fusion/801-reteta-de-cozonac-a-maicii-sofronia-de-la-agapia-galerie-foto

Adevăratul cozonac de altădată: https://www.comentator.ro/fusion/788-reteta-unica-de-la-pastorel-cozonacul-cu-50-de-oua

De la „Taci și-nghite” și bulz răsturnat la mămăligă cu ciocolată! https://comentator.ro/fusion/776-mamaliga-exploziva-sentimentul-romanesc-al-fiintei-culinare-ep-2-retete-si-galerie-foto

Șoriciul definește, cred, cel mai bine sentimentul românesc al ființei… culinare (chiar și în cele mai neobișnuite combinații!): https://www.comentator.ro/fusion/733-soriciul-sentimentul-romanesc-al-fiintei-culinare-ep-1

Joaca-te cu noi ! legume